Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Magánlakóházi élelmiszerelőállítás Jó Higiéniai Gyakorlata AKTUALIZÁLVA 2012 dec.

2013. január 02.

  Elkészült a 2012-évi aktualizálása a  a "Zömében a saját gazdaság elsődleges termelésén alapuló értékesítés céljából kisléptékű magánházi élelmiszer előállítás és értékesítés, Jó Higiénia Gyakorlat útmutató" tervezetnek. A 2013 aktualizálást a tartósítószerek jelölésével egészítettük ki.
Benne: Kistermelői dokumentáció lista mintákkal, cimkézés, jelölés, higiéniai jó gyakorlat termékcsoportokként.

Az Útmutató 2012. decemberi frissítését a módosult jogszabályoknak megfelelően a Védegylet Egyesület megbízásából a “Svájci és magyar alulról szerveződő civil szervezetek szövetsége az autonóm helyi gazdaságfejlesztés támogatására” pályázat keretében készült.

 

 

Kapcsolódó állományok

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás