Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Közétkeztetési rendelet TÁRSADALMI VÉLEMÉNYEZÉS

  2013. május 10-ig lehet véleményt beküldeni az EMMI részére a rendelet tervezetről.

A Magyar Biokultúra Szövetség és Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület FELHÍVJA a tudatos, a gyermekük egészségéért aggódó szülőket, hogy MÁJUS 10-ig véleményüket, ÉS/VAGY TILTAKOZÁSAIKAT jutassák el a rendelet társadalmi véleményezése során az EMMI részére a krisztina.biro@emmi.gov.hu email címre; valamint MÁSOLATBAN a szabadkai@biokultura.org email címre.

 

ÖNFOGLALKOZTATÓK segítésének 10 pontja

  Akli Majorért Műemlék Alapítvány; Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége; Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület; Magyar Agrár-Környezetgazda Egyesület kezdeményezésére, a kistermelői érdekképviseletet felvállaló, civil szervezetek informális szövetsége a munkahelyvedelmi-akcioterv mellé leteszi az önfoglalkoztatók segítésének 10 pontjában megfogalmazott javaslatait, melyekkel, ha egyetért CSATLAKOZZON! A társadalmi konzultációnak ezen formájával szeretnénk hozzájárulni a gazdasági és társadalmi jólét megvalósulásához.

 

78 szervezet is kiáll az ÉLELMISZER ÁFA csökkentés mellett!

Hazai szervezetek támogatják az élelmiszerágazat szereplőinek azon törekvését és javaslatát, ami az általános forgalmi adó (ÁFA) 5 százalékra csökkentését tűzték ki célul a jelenlegi 25% helyett.

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás