Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Budai Gourmet 2011

Rendezvény dátuma: 2011. június 03. - 2011. június 05.
Helyszín: Budapest
 

Élő Tisza védjegyes termékek a helyszínen is megvásárolhatóak lesznek. Több barátunk is ott lesz a piactér részen: Liliomkert, Pannon Helyi Termék, Naturháló és még sokan. Találkozzunk június 3-5-én, Budapesten a Millenáris Parkban!

A legjobb éttermek, a legjobb borászatok, a legfinomabb pálinkák, sajtok, szalámik, sonkák, mézek és felsorolni is nehéz, hogy mi minden más várja a Budai Gourmet látogatóit.

Minden, mi étel-ital, s minden, mi szem-szájnak ingere, s ezek közt is a legjobbak, hiszen a Budai Gourmet arra törekszik, hogy elősegítse a hazai gasztro-kultúra fejlődését és népszerűsítését, minél teljesebb képet adva a minőségi gasztronómia világáról. A kulináris kalandozások során itt megismerhetjük a legjobb alapanyagokat, a legkiválóbb termelőket, az elhivatott kereskedőket és a háttéripar szereplőit is. Teret kapnak itt a gasztrorendezvények legkiválóbb szereplői, a halászléfőzőktől a szörpkészítőig. A látogatók - szakértők által elvégzett minőségi szelekció után – kapnak ízelítőt a kereskedelmi forgalomban beszerezhető legjobb termékekből, a pezsgőktől az ásványvizeken át, a kávé és tea különlegességekig. A rendezvényen rendhagyó módon egy piactér is kialakításra kerül, ahol válogatott kistermelők és piacosok kínálhatják majd a portékájukat.

2011-től a Sziget Kulturális Szervezőiroda nevéhez fűződik már e rendezvény szervezése.
Bővebben: http://www.sziget.hu/budaigourmet

 
 
 
Kategória: Esemény, MINDEN RENDEZVÉNY

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás