Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Zöldövezet Környezetbarát Termékek Boltja

Vannak olyan fogyasztási cikkek, amelyek sem a saját egészségünkre, sem környezetünkre nem jelentenek veszélyt, mégis ismeretlenek… Ezen kívánunk változtatni!
Az E-misszió Természet-és Környezetvédelmi Egyesület fontos feladatának tartja, hogy a lakosság számára alternatívát teremtsen a környezetünket károsító, Földünket és légkörét szennyező termékekkel szemben.
Egyesületünk zöld boltja 2000 óta működik Nyíregyháza belvárosában. A bolt megnyitásának célja volt, hogy alternatívát kínáljunk azon vásárlók számára, akiknek fontos környezetük és saját egészségük megóvása is. Ezért próbáltuk meg olyan gyártókkal felvenni a kapcsolatot, akik környezet- és egészségbarát termékek elkészítésével, forgalmazásával foglalkoznak. Tisztában vagyunk azzal is, hogy sokan nehezen vagy egyáltalán nem tudják megfizetni az egészségesebb, vegyi anyagoktól mentes termékeket, és inkább az esetlegesen rosszabb minőségű, de olcsóbb árucikkeket választják. Célunk azonban nem a profitszerzés, hanem ezen árucikkek széles körben való megismertetése és elterjesztése, éppen ezért nagyon alacsony árréssel dolgozunk. A termékek népszerűsítése során igyekszünk hangsúlyozni, hogy a vegyszerekkel terhelt tisztító- és tisztálkodószerek nem csak környezetünket, de egészségünket is veszélyeztetik, így az esetlegesen olcsóbb, de szennyezett termékek esetében számolni kell azzal is, hogy később súlyosabb árat fizethetünk korábbi spórolásunkért (gyógyszerek, kórházi költségek).

Tel./fax: 06-42/423-818, 504-403

E-mail: emisszio@e-misszio.hu

Postacím: 4400 Nyíregyháza, Malom u. 18/a.

25 kg-os súly- és 18.000.-Ft-os értékhatárig utánvéttel a csomag árán felül 1.690.-Ft, 18.001-Ft-tól 50.000.-Ft-os értékhatárig 1.995.-Ft postaköltséget kell fizetni a csomag átvételekor.

Nyitva tartás: H, P: 8.30-13.30, K-Cs: 8.30-15.30

 
Mivel várjuk Önt: rendezvény
 

Kapcsolódó anyagok

 
Kategória: Bolt

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás