Kosár

Üres
A kosár jelenleg üres

Csiperke Erdei Iskola

Tábor/túra dátuma: 2011. január 07. - 2011. december 20.
Helyszín: Márokpapi
 
Erdei Iskolánkba, tanítási időben 5 napos turnusokra várjuk az érdeklődő csoportokat!

Erdei iskolánk bázishelye a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzet szívében lévő Márokpapi községben található. Programunk célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a Beregi-sík érintetlen természeti és kulturális kincseivel, megszeressék a természetet, felismerjék a minket körülvevő világ fontosságát és annak szépségét. Ezen túl szemléletformálásunkkal elősegítjük a környezettudatos gondolkodásmód kialakulását!

Az erdei iskolában és a táborokban a résztvevők erdőt-rétet bebarangolva találkozhatnak a Beregi táj változatos, védelemre méltó állat-, növény- és gombaritkaságaival. A nagy kiterjedésű erdők és festői ligetek környezetében egész hétre szóló változatos programokat nyújtunk a résztvevőknek, amelyben a madárgyűrűzés éppúgy szerepel, mint a terepi kutatások, megfigyelések, túrák, gyógynövény- és gombaismeret, mikroszkópos vizsgálatok, ügyességi játékok, vetélkedők, kézműves foglalkozások, éjszakai vadles, íjászat, röplabdaverseny, asztalitenisz bajnokság.

Márokpapi, Vásárosnaménytól 20 km-re, a Szatmár-Beregi-sík szívében található 450 fős település. A falun nem halad keresztül főforgalmi út.

Elhelyezés 3 szobában: egy 3 fős egy 16 fős és 18 fős szobában, emeletes ágyakkal. Nemenként elkülönülő WC-vel és zuhanyzóval. Szívesen látjuk rekreációra vágyó vendégeinket, ennek megfelelően szobáinkban sem, tv sem rádió és internet elérés sem biztosított. Ezt ellensúlyozza a házhoz tartozó sportolásra is alkalmas 800 öles telek, a csend, a madarak éneke és a tücskök ciripelése. Egy jól felszerelt konyha, valamint egy szabadtéri tűzrakó hely járul hozzá a tartalmas pihenéshez.

Bővebben: http://www.e-misszio.hu/index.php/koernyezeti-neveles/erdei-iskola

 
 

Kapcsolódó anyagok

 
Kategória: Erdei iskola

Bejelentkezés

RSS
feliratkozás